GlossarJelenleg itt van:  >>> Jogvédelem 


Felelősség a tartalomért

Minden erőfeszítést megteszünk, hogy a webhelyünkön lévő információkat naprakészen tartsuk, de semmiféle felelősséget nem vállalunk a szolgáltatott tartalomért. A TMG (German Tele-Media Act, Német Tele-Média Törvény) 1. bekezdés 7§-a értelmében a törvény a szolgáltatóként vállalandó felelősségünket a mi saját tartalmunkra korlátozza ezeken a weblapokon. A TMG 8 – 10§§-ainak megfelelően, nem vagyunk kötelesek a harmadik fél által szolgáltatott vagy általa a webhelyünkön tárolt információkat figyelni. Mindamellett azonnal el fogunk távolítani mindenféle tartalmat, amint tudomásunkra jut, hogy az megszegi a törvényt. Ilyen esetben a mi felelősségünk akkor kezdődik, amikor az adott törvénysértés a tudomásunkra jut.

Felelősség a linkekért

A mi weboldalunk harmadik felek webhelyeihez kapcsolódó linkeket tartalmaz. Nekünk semmiféle befolyásunk nincs az ezen webhelyeken található információkra, és nem vállalunk felelősséget azok helyességéért. A harmadik felek oldalainak tartalmáért azok tulajdonosai illetve szolgáltatói felelősek. A harmadik fél webhelyének miénkhez történő linkelése időpontjában SEMMIFÉLE ALAPOT nem láttunk a törvénysértés valószínűségére. Azonnal törölni fogjuk a linket, amint tudomásunkra jut, hogy az törvénybe ütközik.

Szerzői jogok

Az ezen Web-helyeken szolgáltatott tartalmakra és munkákra Németország szerzői jogi törvényei vonatkoznak. Az ilyen anyagok másolásához, átdolgozásához, terjesztéséhez, illetve bármilyen formában kereskedelmi forgalomba való hozatalához a szerzői jogi törvény érvényén túl az illető szerző vagy alkotó előzetes írásbeli beleegyezése szükséges.

Adatvédelem

Kérjük tudomásul venni, hogy az Interneten keresztül történő adattovábbítás, pl. e-mail útján, biztonsági kockázatot hordoz magában, mert lehetetlen teljes biztonságot nyújtani a harmadik fél általi illetéktelen hozzáféréssel szemben. Mindamellett mi védeni fogjuk az Önök adatait, ezzel a korlátozással. Különösen a személyes adatok csak akkor kerülnek továbbításra az Interneten keresztül, ha az nem sérti harmadik fél jogait, kivéve, ha az érintett fél előzetes beleegyezését adta ezen biztonsági kockázatok tekintetben. Ennek megfelelően, mi, mint a webhely szolgáltatója, nem vállalunk felelősséget semmilyen kárért, ami az ilyen biztonsági kockázatok következtében felmerül, és semmilyen, a mi részünkről elkövetett mulasztással kapcsolatosan. Mi szembehelyezkedünk azzal, hogy harmadik fél bármilyen hozzáférhető kapcsolati információt nem kívánt hirdetések küldésére használjon. Mi, mint a webhely szolgáltatója, fenntartjuk a kifejezett jogot, hogy pert indítsunk a spam és más hasonló reklámanyagok nem kívánt postázása vagy e-mailezése ellen.