Műanyag fúvókatartó 25x7-es tömlőhöz

Tulajdonságok

 • Feladata a szórófúvókák rögzítése. Alkalmazása rendkívül egyszerű és gyors. Az összeszerelés során a fúvókatartót felhelyezik a szórótömlőre és kívülről becsavarozzák. Fúvókatartóink törésálló műanyagból készülnek, ezenkívül 2” menettel rendelkeznek. Piros színben kapható.

Feladata a szórófúvókák rögzítése. Alkalmazása rendkívül egyszerű és gyors. Az összeszerelés során a fúvókatartót felhelyezik a szórótömlőre és kívülről becsavarozzák. Fúvókatartóink törésálló műanyagból készülnek, ezenkívül 2” menettel rendelkeznek. Piros színben kapható.

Cégünk különböző átmérővel és csatlakozással rendelkező nylon, műanyag, alumínium és fém fúvókatartókat kínál. A fúvókatartó biztosítja a szórófúvóka és a szórótömlő közötti csatlakozást.

Fúvókatartóink sokféleképpen használhatóak, akár szórókabinokban, túlnyomásos szórókabinokban, túlnyomásos szóróberendezések vagy szabadsugaras szóróberendezések esetén. Minden szórófúvókához megfelelő fúvókatartó áll rendelkezésünkre, legyen szó akár durva vagy finom menetes szórófúvókáról.


Orkán Céglogó

"Az Ön homokszóró szakértője"


Elérhetőségek

  +36-76/441-388
  info@orkankft.hu
  +36/30-783-72-51
  Csapatunk
  Nyitva: H-P 6:00-14:00
  6060 Tiszakécske
         Szolnoki út 42.