Nagy menetemelkedésű bórkarbid fúvóka

Rendkívül kopásálló

Tulajdonságok

 • Élettartam: 800 - 1000 üzemóra
 • Forrón préselt bórkarbidból készítve
 • Alumínium borítás, gumi ütésvédő
 • Alkalmas 19 mm, 25 mm és 32 mm szórótömlőátmérőhöz

Bórkarbid (BC4) a legkeményebb anyag, amelyből szórófúvókák készíthetők. A bórkarbid fúvókák ideálisak csiszoló és nagyon kemény szóróanyagok, mint korund, acélszemcse, acélöntvény, öntöttvas, alumínium-oxid vagy szilícium-oxid felhasználásához. A kedvező ár- és teljesítményarány teszi igazán gazdaságossá bórkarbid fúvókáinkat. Akár az 1000 üzemórás élettartam is elérhető!

Bórkarbid hosszúfúvókáink forrón préselt bórkarbidból készülnek és rendkívül kopásállóak. A fúvókák alumíniumburkolattal és gumi ütésvédővel vannak ellátva. A bórkarbid fúvóka 2” durva menettel rendelkezik, amely az alábbi kopásálló szórótömlőkhöz használható: 19 mm, 25 mm és 32 mm.

A hosszú élettartamuknak köszönhetően a bórkarbid fúvókák minden típusú szóróanyaghoz felhasználhatóak. A bórkarbid fúvókáink alkalmasak olyan csiszoló és kemény szóróanyagok számára is, mint a korund, acélszemcse és más szögletes szóróanyag.

Tulajdonságok:

 • Forrón préselt bórkarbidból készítve
 • Alumínium borítás
 • Gumi ütésvédő
 • 2” csatlakozó menet, illetve 50 mm-es alumínium, durva menet
 • Alkalmas 19 mm, 25 mm és 32 mm szórótömlőátmérőhöz

Rendkívüli szóróteljesítmény Venturi formában:

A Venturi bórkarbid szórófúvóka (hosszúfúvóka) 30%-kal magasabb szórási teljesítményt biztosít a normál fúvókákkal szemben. A Venturi szórófúvókák megnövelik a szóróanyag kilépési sebességét, ezáltal egy magasabb felületteljesítményt és gazdaságosabb munkát biztosítva.

A Venturi furattal ellátott szórófúvókák ugyanazon a nyomáson akár 100 %-kal növelik a szóróanyagsebességet, ezáltal képezve egy szélesebb szórási mintát. A Venturi hosszúfúvókák 30%-kal nagyobb munkateljesítményt nyújtanak az egyenes, hengeres szórófúvókákhoz képest. Ezáltal a szóróanyagfogyasztás akár 30%-kal csökkenhető.

Örömmel segítünk Önnek a felhasználási célhoz megfelelő fúvóka kiválasztásában. Keressen minket bátran!


Orkán Céglogó

"Az Ön homokszóró szakértője"


Elérhetőségek

  +36-76/441-388
  info@orkankft.hu
  +36/30-783-72-51
  Csapatunk
  Nyitva: H-P 6:00-14:00
  6060 Tiszakécske
         Szolnoki út 42.