Gyakran ismételt kérdések


Cégünkről
A cég a szemcse és homokszóró berendezések gyártásától kezdve az elszívó rendszerek telepítése,védőruha és pótalkatrész biztosítással foglalkozik.Telephelyünkön bérmunkát vállalunk lakatos munkák,élhajlítás,hegesztés,hengerítés valamint különböző elemek,tárgyak festését is vállaljuk.
A festés színe bármely RAL színskála szerinti színre történhet a felületet megfelelő előkezelés(zsírtalanítás) és alapozás után.
Forduljon hozzánk bizalommal kollégáink egyeztetés és felülvizsgálat után árajánlatot tudnak adni a hibás berendezésre.(Átalakítással járhat melyre garanciát vállalunk)
Informatika
A weboldal alapja a reszponzív design mely az olvashatóság mellett a tartalmak kevesebb görgetését szolgálja törekszik a tökéletes megjelenítésre akár legyen szó mobiltelefon,tablet,laptop vagy asztali számítógépről.
Az oldalon használt képek mérete az oldal kellemes böngészhetőségéhez van igazítva.Cél a mobil eszközök miatt a kisebb méretű képek feltöltése a kevesebb adatforgalom fogyasztása érdekében.
Az oldalon használt QR kódok bizonyos tartalmak közvetlen linkkel való ellátására szolgálnak majd,melyek mobillal,tablettel megnyithatók böngészhetők.
Folyamatok
Tőlünk rendelt alkatrészek,tartozékok nyomonkövethetőek a GLS honlapján elérhető csomagkeresővel melyet ITT elérhet.
Amennyiben legyártás szükséges mindig egyedi időt adunk meg az igénynek megfelelően.A mobilis egységek ha van raktáron hamarabb kiszállításra beüzemelésre kerülhetnek.
Van lehetőség cégünknél előre egyeztetett időpontban különböző szórókabint megtekinteni szükség esetén próbaszórást is bemutatunk a hatékonyság megfigyelése érdekében.

Nem találta meg a választ?

Amennyiben további kérdése lenne termékeinkkel szolgáltatásainkal kapcsolatban forduljon hozzánk bizalommal!


Orkán Céglogó

"Az Ön homokszóró szakértője"


Elérhetőségek

  +36-76/441-388
  info@orkankft.hu
  +36/30-783-72-51
  Csapatunk
  Nyitva: H-P 6:00-14:00
  6060 Tiszakécske
         Szolnoki út 42.