Gyakran ismételt kérdések


Cégünkről
A cég a szemcse és homokszóró berendezések gyártásától kezdve az elszívó rendszerek telepítése,védőruha és pótalkatrész biztosítással foglalkozik.Telephelyünkön bérmunkát vállalunk lakatos munkák,élhajlítás,hegesztés,hengerítés valamint különböző elemek,tárgyak festését is vállaljuk.
A festés színe bármely RAL színskála szerinti színre történhet a felületet megfelelő előkezelés(zsírtalanítás) és alapozás után.
Forduljon hozzánk bizalommal kollégáink egyeztetés és felülvizsgálat után árajánlatot tudnak adni a hibás berendezésre.(Átalakítással járhat melyre garanciát vállalunk)
Informatika
A weboldal alapja a reszponzív design mely az olvashatóság mellett a tartalmak kevesebb görgetését szolgálja törekszik a tökéletes megjelenítésre akár legyen szó mobiltelefon,tablet,laptop vagy asztali számítógépről.
Az oldalon használt képek mérete az oldal kellemes böngészhetőségéhez van igazítva.Cél a mobil eszközök miatt a kisebb méretű képek feltöltése a kevesebb adatforgalom fogyasztása érdekében.
Az oldalon használt QR kódok bizonyos tartalmak közvetlen linkkel való ellátására szolgálnak majd,melyek mobillal,tablettel megnyithatók böngészhetők.
Folyamatok
Tőlünk rendelt alkatrészek,tartozékok nyomonkövethetőek a GLS honlapján elérhető csomagkeresővel melyet ITT elérhet.
Amennyiben legyártás szükséges mindig egyedi időt adunk meg az igénynek megfelelően.A mobilis egységek ha van raktáron hamarabb kiszállításra beüzemelésre kerülhetnek.

Nem találta meg a választ?

Amennyiben további kérdése lenne termékeinkkel szolgáltatásainkal kapcsolatban forduljon hozzánk bizalommal!


Orkán Céglogó

"Az Ön homokszóró szakértője"


Elérhetőségek