Jogi Nyilatkozat

Felelõsség a tartalomért

Minden erõfeszítést megteszünk, hogy a webhelyünkön lévõ információkat naprakészen tartsuk, de semmiféle felelõsséget nem vállalunk a szolgáltatott tartalomért. A TMG (German Tele-Media Act, Német Tele-Média Törvény) 1. bekezdés 7§-a értelmében a törvény a szolgáltatóként vállalandó felelõsségünket a mi saját tartalmunkra korlátozza ezeken a weblapokon. A TMG 8 – 10§§-ainak megfelelõen, nem vagyunk kötelesek a harmadik fél által szolgáltatott vagy általa a webhelyünkön tárolt információkat figyelni. Mindamellett azonnal el fogunk távolítani mindenféle tartalmat, amint tudomásunkra jut, hogy az megszegi a törvényt. Ilyen esetben a mi felelõsségünk akkor kezdõdik, amikor az adott törvénysértés a tudomásunkra jut.

Felelõsség a linkekért

A mi weboldalunk harmadik felek webhelyeihez kapcsolódó linkeket tartalmaz. Nekünk semmiféle befolyásunk nincs az ezen webhelyeken található információkra, és nem vállalunk felelõsséget azok helyességéért. A harmadik felek oldalainak tartalmáért azok tulajdonosai illetve szolgáltatói felelõsek. A harmadik fél webhelyének miénkhez történõ linkelése idõpontjában SEMMIFÉLE ALAPOT nem láttunk a törvénysértés valószínûségére. Azonnal törölni fogjuk a linket, amint tudomásunkra jut, hogy az törvénybe ütközik.

Szerzõi jogok

Az ezen Web-helyeken szolgáltatott tartalmakra és munkákra Németország szerzõi jogi törvényei vonatkoznak. Az ilyen anyagok másolásához, átdolgozásához, terjesztéséhez, illetve bármilyen formában kereskedelmi forgalomba való hozatalához a szerzõi jogi törvény érvényén túl az illetõ szerzõ vagy alkotó elõzetes írásbeli beleegyezése szükséges.

Adatvédelem

Kérjük tudomásul venni, hogy az Interneten keresztül történõ adattovábbítás, pl. e-mail útján, biztonsági kockázatot hordoz magában, mert lehetetlen teljes biztonságot nyújtani a harmadik fél általi illetéktelen hozzáféréssel szemben. Mindamellett mi védeni fogjuk az Önök adatait, ezzel a korlátozással. Különösen a személyes adatok csak akkor kerülnek továbbításra az Interneten keresztül, ha az nem sérti harmadik fél jogait, kivéve, ha az érintett fél elõzetes beleegyezését adta ezen biztonsági kockázatok tekintetben. Ennek megfelelõen, mi, mint a webhely szolgáltatója, nem vállalunk felelõsséget semmilyen kárért, ami az ilyen biztonsági kockázatok következtében felmerül, és semmilyen, a mi részünkrõl elkövetett mulasztással kapcsolatosan. Mi szembehelyezkedünk azzal, hogy harmadik fél bármilyen hozzáférhetõ kapcsolati információt nem kívánt hirdetések küldésére használjon. Mi, mint a webhely szolgáltatója, fenntartjuk a kifejezett jogot, hogy pert indítsunk a spam és más hasonló reklámanyagok nem kívánt postázása vagy e-mailezése ellen.


Orkán Céglogó

"Az Ön homokszóró szakértője"


Elérhetőségek

  +36-76/441-388
  info@orkankft.hu
  +36/30-783-72-51
  Csapatunk
  Nyitva: H-P 6:00-14:00
  6060 Tiszakécske
         Szolnoki út 42.