Rólunk


Orkán Kft.Céglogó

Cégtörténet - Orkán Kft.


Az Orkán Kft. 1992 áprilisában alakult meg a SAPI GmbH.társvállalataként. Megalakulásakor 8 fő foglalkoztatásával indult, azóta folyamatosan fejlődik. Jelenleg 60 fő részére biztosít munkalehetőséget.

A cég környezetbarát homokszóró berendezések gyártásával foglalkozik a kisebb teljesítményű szemcseszóró gépektől egészen a nagy teljesítményű szóróházakig. Gépeink alkalmasak különböző felületek tisztítására, felújítására, festés előkészítésére, úgy a gépipar, mint az építőipar, járműipar, kerámiaipar, famegmunkálás és műemlékvédelem területén is.

Nagy hangsúlyt fektet cégünk a homokszóró berendezéseinkhez használatos különböző típusú és teljesítményű elszívó berendezések gyártására, melyek segítségével pormentes, környezetbarát felület tisztító eljárást tudunk létrehozni.

Cégünk alapítása óta a németországi partnerünkkel a SAPI Gmbh-val közösen új megoldásokon dolgozik úgy a szabadsugaras, mint zárt rendszerű szórástechnikában, hogy azt még gazdaságosabbá, környezetkímélőbbé tegye, a vevők mindenkori igényeinek megfelelően. Széria gyártmányaink széles palettája áll rendelkezésére vásárlóinknak, illetve vevők egyedi igényeiknek megfelelően is dolgozunk ki új termékeket. Termékeinkhez teljeskörű szóróanyag és alkatrészellátást, speciális védő felszerelést, illetve szervizelést, karbantartást biztosítunk.


Cégünk 2017-ben ünnepelte fennállásának 25. évfordulóját!

Köszönjük mindazoknak akik minket választottak


Fő tevékenységünk

Gyártás80%

Bérmunka80%

Szervízelés75%

Pótalkatrész biztosítás70%

Egyedi gépek gyártása egyedi méretben az ügyfél igényeinek megfelelően (Szóróház telepítés, szórókonténer, szórókabin, mobil szabadsugaras berendezések, elszívó rendszerrel telepítve)

Mindennemű, tehát fém, fa, műanyag, tégla, kő és térkövek szórása,felületkezelése szükség esetén színre festését is vállaljuk (Szemcseszórás,homokfúvás, lakatos munkák, hegesztés, hengerítés, élhajlítás)

Általunk vagy versenytársi cég által üzembe helyezett szóróberendezés felülvizsgálata,átalakítása szervízelése pótalkatrész biztosítással Szervízről részletesen ITT tájékozódhat!


Orkán Céglogó

"Az Ön homokszóró szakértője"


Elérhetőségek