Vizes szóróberendezések


filler image

Vizes szóróberendezések

Gyengéd tisztító technológia az alábbi alkalmazásokhoz: 

Homlokzatok, emlékmûvek és épületek felújítása, terméskõ, tégla, graffiti, kemény és puhafa tisztítása, korom elátvolítása tûzeset után.

              

A „VARIO“ alacsony nyomású tisztítási technológia elõnyei

- kíméli a környezetet és az épület anyagát
- alkalmazható alacsony és magas nyomáshoz 0,1 bar-tól
- száraz és nedves tisztítás, nagy teljesítmény
- az optimális fúvóka- és készüléktechnikának köszönhetõen minimális …

 

„VARIO“ fúvóka-technológia: 3 különbözõ homokfúvási mód egy alapfúvókával.

 

A "VARIO" gyengéd homokfúvási technológia alkalmazásával 3 különbözõ fúvási mód között választhat, mindössze egy alapfúvóka használata mellett. Így a berendezés gyorsan hozzáalakítható az aktuális homokszórási szükségletekhez, a tisztítandó felülettõl, vagy az eltávolítandó festéktõl vagy kéregtõl függõen. Az alapfúvóka alkatrészeinek cseréjével használhatja örvény-, lapos sugár- és kerek sugár-(venturi)fúvókaként.
 
Vortex VARIO alacsony nyomású tisztítórendszer Vortex cleaning technology „The most gentle methode to clean delicate surfaces“

Az örvény-sugár ciklonként mûködik. A fúvókában egy speciális alkatrész forgásba hozza a sûrített levegõt, amely ciklonként áramlik keresztül a fúvókán. A fúvott anyag részecskéi kis erõvel csapódnak a felületre és tisztítandó felületen forgó mozgást végeznek. Így a felületet inkább törlik és csiszolják, nem pedig nagy nyomással verik, ami megakadályozza a károsodást. Ez az elv különféle szóróanyagokkal mûködik, pl. kõpor, kalcit, olevin, stb., a kezelendõ felülettõl függõen. Az örvény-sugár technika ott nyújtja a legjobb szolgálatot, ahol finom felületeket kell óvatosan kezelni.

   

Lapos „legyezõ” tisztítási technika "- "a legnagyobb felületet a legrövidebb idõ alatt tisztítja“

Egy lapos csatornával rendelkezõ speciális fúvókafej kiszélesíti a sûrített levegõ-áramot és a szóróanyag részecskéit széles, lapos sugárban vezeti a tisztítandó felületre. Így nagy négyzetméterenkénti teljesítmény érhetõ el. A szóróanyag típusától és szemcseméretétõl függõen eltérõ tisztítási eredmények érhetõk el.

   

Kerek sugárral történõ tisztítási technológia
„A klasszikus technológia általános alkalmazásokhoz"
A Venturi kerek-sugár technológia lineárisan gyorsítja a levegõáramlást és kúpszerû légáramlást eredményez. A szóróanyag részecskéi maximális sebességgel ütköznek a tisztítandó felületnek, így magas a csiszoló hatás. A venturi szórási technika tehát akkor biztosítja a legjobb eredményt, ha régi festékréteget kell eltávolítani, vagy ha érdes felületet kíván elérni, pl. beton, acél vagy vakolat kezelésénél.

 

 

Példa a „VARIO“ alacsony nyomású tisztítási technológia alkalmazására

A "VARIO" gyengéd homokszóró fúvóka technika legjobban használható terméskõbõl, téglából vagy betonból készült épületek, falak és szobrok kímélõ tisztítására, illetve terméskõ, gipsz, beton, fa, acél és egyéb felületekhez. Ezeket hatékonyan tisztítja és távolítja el a kérges szennyezõdéseket, graffitikat, szerves és ásványi bevonatokat, stb.  

   

 

Védőruhákl készült fotók

Ajánlott tartozékok:

filler image

Védőruhákról készült videók

Leírás

Védőruha dokumentumok

  • Prospektus
  • lista
  • lista
  • lista

Orkán Céglogó

"Az Ön homokszóró szakértője"


Elérhetőségek